NH på Lassols Gård

Jag startade min resa inom Parelli Natural Horsemanship år 2003 och har under åren utbildats av olika Parelli instruktörer.
Erika Furberg och Karin Pettersson (ej aktiva PNH instruktörer i dag), Marion Alway, Kristi Smith, David Lichman samt Ryan Pfouts. Jag har tillbringat 4 veckor på Parelli Campus i Florida, 2011. Jag har även varit på Parelli clinics i England och Tyskland.

Inom Parelli finns 4 utbildningsnivåer sk levels. Idag befinner jag mig på den högsta nivån, level 4.

Sedan 2021 studerar jag även Linda Parellis läroplan ”How to talk horse”. Hon startade då ett nytt utbildningsprogram som heter Happy Horse Happy Life. Här kan du läsa mer om Linda och hennes karriär.

Jag arbetar utifrån de eventuella problem mina elever kan ha med sina hästar. Det kan t. ex. vara: En elev upplever sin häst som mycket spänd och har svårt att slappna av. Hästen har svårt att bära upp ryttaren på rätt sätt. Det kan även vara en häst som har problem med bett i munnen, den gapar, tuggar och är inte nöjd. Tyvärr det vanligaste problemen är en häst som inte går att lasta i transport. Alla hästar är olika och även problemlösningarna. Jag har lång erfarenhet och kan hjälpa de flesta ekipage att komma framåt tillsammans.